Bedrifter

Bachelor i informasjonsteknologi gir deg en grunnleggende og bred utdanning i IT-faget. Du vil få god og praktisk kunnskap i utvikling, tilpasning og integrering av moderne programvare. Tar du en IT-utdanning kan du være med på å utvikle og digitalisere framtida!

Les mer om studiet på hvl.no

Logo Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som jobber under samme tak i Haugesund.

Mer om Appex
Logo AutoStore

AutoStore er et innovativt robotsystem som automatiserer lagring og gjenfinning på store lagere.

Mer om AutoStore
Logo Bouvet

Bouvet er et konsulentselskap som leverer rådgivnings- og utviklingstjenester innenfor IT og digital kommunikasjon.

Mer om Bouvet
Logo Cegal

Cegal er et globalt teknologiselskap spesialisert innen energi og sikkerhet, med 950+ ansatte i ni land.

Mer om Cegal
Logo CGI

CGI Haugesund utvikler løsninger innen kundebehandling, fakturering, Smart Grid og håndtering av de nye kraftmarkedene, med en rekke ledende energiselskaper som våre kunder.

Mer om CGI
Logo DeepOcean

Vi tilbyr selskaper innen olje&gass, offshore fornybar, og dyphavsmineraler tjenester – fra survey, engineering, prosjektledelse og installasjon til vedlikehold og resirkulering

Mer om DeepOcean
Logo Geminor

Geminor er et ledende internasjonalt gjenvinningsselskap som bidrar til å øke effektiviseringen av material- og energigjenvinning i Europa.

Mer om Geminor
Logo Haugaland Kraft

I Haugaland Kraft-konsernet jobber 550 ansatte fordelt på åtte lokasjoner med produksjon og distribusjon av elektrisk kraft, strømsalg og utbygging og drift av fibernettverk.

Mer om Haugaland Kraft
Logo Haugesund Sparebank

Vi er Haugalandets eneste selvstendige lokalbank. Målet vårt er å bidra til at Haugalandet er et godt sted å bo og leve!

Mer om Haugesund Sparebank
Logo iteam

iteam er et av Norges raskest voksende IT-selskaper med over 30 avdelinger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør. Hos oss finner du noen av bransjens beste folk.

Mer om iteam
Logo Source Galileo Norge AS

Source Galileo; -Energizing Europe with floating offshore wind!

Mer om Source Galileo Norge AS
Logo Tietoevry

Morgendagen starter allerede i dag. I Tietoevry skaper vi løsninger som bringer verdi for alle.

Mer om Tietoevry
Logo Uni Micro

Uni Micro tilbyr komplette, skalerbare løsninger, og satser tungt på vår innovative plattformløsning SoftRig. Vi har fokus på nyskapende og brukervennlige løsninger.

Mer om Uni Micro

Samarbeidspartnere