Illustrasjonsbilde Tietoevry

Tietoevry

Morgendagen starter allerede i dag. I Tietoevry skaper vi løsninger som bringer verdi for alle.


I en verden i rask endring er teknologi alt. Det er i samfunnets struktur. I alle deler av enhver virksomhet. I hjertet av menneskelig evolusjon. Det er en kraftfull makt som kommer med et stort ansvar.

I Tietoevry mener vi det er på tide å skifte perspektiv. Det handler ikke lenger om hva teknologi kan gjøre, men om hva den bør gjøre. Slik at virksomheter, samfunn og mennesker i fremtiden kan leve og trives, side om side.

Dette er grunnen til at vi gjør det til vårt oppdrag å skape betydningsfull teknologi som gjør verden bedre.

Om oss:

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle digitale fremtider hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land. Tietoevrys årlige omsetning er på rundt 3 MRD Euro og selskapet er børsnotert på NASDAQ i Helsinki og Stockholm, i tillegg til Oslo Børs.

Sjekk ut vår film om Cyber-angrep:

Send din søknad til Tietoevry

Alle felter er påkrevd

Du må ha takket ja til studieplass før du kan søke

Maks 180 tegn

Dine data blir lagret av Studentjobb Haugesund og Tietoevry i henhold til personvernerklæringen


Alle bedrifter

Samarbeidspartnere