Illustrasjonsbilde Uni Micro

Uni Micro

Uni Micro tilbyr komplette, skalerbare løsninger, og satser tungt på vår innovative plattformløsning SoftRig. Vi har fokus på nyskapende og brukervennlige løsninger.


Vi er en solid bedrift med en sunn økonomi. Et stadig økende antall kunder sørger for at vi har en god vekst.

Vår visjon er å skape verdens beste kundereise for våre kunder. Vårt fokus har alltid vært å lage funksjonelle løsninger som er brukervennlige og fleksible. Med vekt på innovasjon og forenkling av rutiner, benytter vi oss alltid av den nyeste teknologien, og ligger helt i forkant når det gjelder systemutvikling. Det nyter våre kunder godt av ved alltid å ha et oppdatert og topp moderne regnskapsprogram, uansett størrelse eller bransje.

Vi ønsker å engasjere oss og være tilstede i samfunnet vårt. Vi ser den viktige jobben så mange frivillige organisasjoner utfører og vi ønsker å bidra til at disse organisasjonene får fortsette det gode arbeidet de legger ned i fremtiden også. Uni Micro er derfor med å støtte flere frivillige organisasjoner, samtidig som vi også ser viktigheten av å støtte idrettslag for barn og unge i sin utviklingsfase fremover i livet.

Noen av de fine folka som jobber i Uni Micro Haugesund:

Send din søknad til Uni Micro

Alle felter er påkrevd

Du må ha takket ja til studieplass før du kan søke

Maks 180 tegn

Dine data blir lagret av Studentjobb Haugesund og Uni Micro i henhold til personvernerklæringen


Alle bedrifter

Samarbeidspartnere