Illustrasjonsbilde Sweco AS

Sweco AS

Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt- og ingeniørselskap. I Norge er vi mer enn 2000 arkitekter, ingeniører og rådgivere som samarbeider om å løse fremtidens utfordringer.


Siden 1921 har Swecos eksperter bidratt til den norske samfunnsutviklingen gjennom sine prosjekter. Nå er vi på jakt etter flere kloke hoder som kan være med når vi former fremtidens nabolag.

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement, nysgjerrighet og kunnskap. Sweco er for alle som vil forme fremtidens nabolag.

Akkurat nå er vi 2000 kolleger i Sweco Norge som sitter på 27 kontorer over hele landet. Vi er ingeniører, geoteknikere, veiplanleggere, landskapsarkitekter og miljørådgivere som alle sammen jobber hardt for å løse morgendagens utfordringer sammen med kundene våre.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Sweco, hvilke prosjekter vi deltar i, hvilke utviklingsmuligheter vi har eller kanskje du er nysgjerrig på det sosiale livet på våre kontorer? Sjekk ut Sweco Norge på Instagram eller Sweco.no

Fagfelt: arkitektur, bygg og anlegg, energi, miljø, geomatikk, geoteknikk, industri, landskapsarkitektur, plan og urbanisme, samfunnsplanlegging, samferdsel, tekniske installasjoner, vann og miljø, klimarådgivning

Regioner: 27 kontorer over hele landet

Send din søknad til Sweco AS

Alle felter er påkrevd

Du må ha takket ja til studieplass før du kan søke

Maks 180 tegn

Dine data blir lagret av Studentjobb Haugesund og Sweco AS i henhold til personvernerklæringen


Alle bedrifter

Samarbeidspartnere