Illustrasjonsbilde Cegal

Cegal

Cegal er et globalt teknologiselskap spesialisert innen energi og sikkerhet, med 950+ ansatte i ni land.


I Norge er vi lokalisert i Stavanger, Oslo, Bergen, Haugesund, Stord, Hamar, Mosjøen og Trondheim. Vår misjon er å skape digitale suksesshistorier i bærekraftige bransjer. Vi tilbyr digitale teknologier som støtter reduserte utslipp.

Vi leverer skalerbar industriprogramvare, konsulenttjenester i verdensklasse og forretningskritiske skyløsninger for energibransjen. Cegal leverer spesialisert drift, overvåking og vedlikehold av hybride skyløsninger, fagapplikasjoner, databaser og forretningskritisk teknologi.

Hos oss blir du sett, hørt og verdsatt uavhengig av rolle, tro, etnisitet eller legning. Vi liker å ha det gøy. Hos oss er det flere sosiale grupper; enten du liker golf, klatring eller vinsmaking. I Cegal får nybegynnerne en mentor som hjelper deg i å utvikle deg profesjonelt. Gjennom vårt TechMentor-program får du lære av de beste. Vi har gode forsikringer og helsetjenester, to ferieleiligheter i Spania, fleksibilitet i hvordan du jobber og frihet til å definere din faglige retning. Her er gode muligheter for karriereutvikling lokalt og globalt.

Sjekk gjerne ut våre ledige stillinger her.

Noen av de fine folkene i Cegal Haugesund:

Send din søknad til Cegal

Alle felter er påkrevd

Du må ha takket ja til studieplass før du kan søke

Maks 180 tegn

Dine data blir lagret av Studentjobb Haugesund og Cegal i henhold til personvernerklæringen


Alle bedrifter

Samarbeidspartnere